Abdullah Avcı: Emniyet içeri girerken denetim etmiyor mu, başımıza bir sürü şey yedik

Adanali

Active member
Türkiye Kupası finale kalacak birinci grubun aşikâr olacağı maçta Kayserispor’la Trabzonspor karşı karşıya geldi.

Kayserispor, geriye düşmesine karşın Trabzonspor’u 4-2 mağlup ederek finale yükselen taraf oldu.

Maçın akabinde Trabzonspor Teknik Yöneticisi Abdullah Avcı çabayı kıymetlendirdi.

Oyun için konuşan Avcı, “bu biçimde bir şiddetli baskı bekliyorduk. Birinci devrenin başında 6-7 tane top kaybı yaptık. Bizim üzere bir grubun oyunun son devrinde 2 gol yememeli. Penaltı konumunu net bakılırsamedim bir şey diyemem.” dedi.

Kayserispor taraftarlarının alana yabancı husus atmasını pahalandıran tecrübeli teknik adam, “Biz bu ülkenin şampiyonuyuz. Geçen hafta Hatay’da bize hürmet gösterdiler. Emniyet alana giren insanları denetim etmiyor mu? Çakmak, su… Bir sürü şey yedik başımıza. Ben oyunun ortasında kalmak istiyorum. Bugün sahiden epey üzüldüm yaşananlara. Kayserispor’a finalde muvaffakiyetler dilerim.” kelamlarını kullandı.