Muhteşem Lig’de aldığı başarılı sonuçlarla üst sıralara tırmanan Adana Demirspor‘da Lider Murat Sancak, Beşiktaş ile alanlarında oynayacakları güçlü maçta bilet fiyatlarına indirim yapacaklarını kaydetti.
Öğrenci ve bayanlara yüzde 50 indirim
Lider Sancak, toplumsal medya hesabından yaptığı paylaşımda şunları kaydetti:
“Çok bedelli Adana Demirspor taraftarları,14 Şubat’ta oynayacağımız Beşiktaş maçı bilet fiyatlarını, ağır istek üzerine kuzey ve güney kale ardı, üst ve alt-maraton, kapalı üst tribünlerinin bilet meblağlarında indirim yapılacak. Ortadaki fark benim tarafımdan karşılanacaktır. Kombine sahipleri kusura bakmayın. Bu fiyatlara öğrenci ve bayanlar da yüzde 50 indirim yapılacak. Öğrenci indirimi derken, üniversite okuyanlar da dahildir. Engelli kardeşlerimiz de yüzde 50 indirimden faydalanacaklar.”
Öğrenci ve bayanlara yüzde 50 indirim
Lider Sancak, toplumsal medya hesabından yaptığı paylaşımda şunları kaydetti:
“Çok bedelli Adana Demirspor taraftarları,14 Şubat’ta oynayacağımız Beşiktaş maçı bilet fiyatlarını, ağır istek üzerine kuzey ve güney kale ardı, üst ve alt-maraton, kapalı üst tribünlerinin bilet meblağlarında indirim yapılacak. Ortadaki fark benim tarafımdan karşılanacaktır. Kombine sahipleri kusura bakmayın. Bu fiyatlara öğrenci ve bayanlar da yüzde 50 indirim yapılacak. Öğrenci indirimi derken, üniversite okuyanlar da dahildir. Engelli kardeşlerimiz de yüzde 50 indirimden faydalanacaklar.”
Çok değerli ADANADEMİRSPOR,Taraftarları,14 Şubat ‘ta oynayacağımız,BJK maçı bilet fiyatlarını,yoğun istek üzerine,kuzey Güney kale arkası üst,alt-maraton üst,Kapalı üst fiyatlarında indirim yapılacak aradaki fark benim tarafımdan karşılanacaktır,kombine sahipleri kusura bakmayın
— Murat Sancak (@MuratSancakMt) February 7, 2022