Ahmet Işık Çebi listesini teslim etti

Adanali

Active member
Beşiktaş’ta 29 Mayıs tarihinde gerçekleştirilecek olan başkanlık seçimlerinde mevcut Beşiktaş Lideri Ahmet Işık Çebi, idare şurası listesini divan başkanlığına teslim etti.

Çebi, birinci vazife mühletini tamamladığını söylemiş oldu.

“1 hafta evvel liste verdim, yeniledik ve ikinci listeyi teslim ettik. birlikte nazaranv yaptığım bütün arkadaşlarıma candan teşekkür ediyorum. Çok güç süreçti, geçmişten daha zordu. Önümüzdeki olan süreçten de daha sıkıntı. Bu süreçte yanımda duran tüm yönetin heyeti arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bir kısmıyla yollarımız şimdilik ayrıldı, yeni gelen arkadaşlarımız oldu. Topluluğumuza onlar da hizmet etmek istiyorlar. İnşallah onlar da başarılı olur. Gidenlere teşekkür ediyoruz, başka adaya da teşekkür ediyoruz. Keşke daha fazla adayın olabildiği, yarışabildiği bir seçim olsaydı. Maalesef bu biçimde oldu. Bunun etkenleri pandeminin ürettiği kriz, spor yasası zorlukları yahut bize takviye olmak manasıyla ‘devam etsin başkan’ demek isteyenler olabilir. Keşke seçime girselerdi. İnşallah bundan daha sonraki devirde daha epey kişinin katıldığı seçim süreçleri yaşarız. Allah hepimize her şeyin iyisini ve Beşiktaş’ımıza iyi olanı nasip etsin. Beşiktaş büyük bir topluluktur. Topluluğumuz tereddütte kalmasın. Her türlü zorluğun altından kalkacak yapıda, güçteyiz. Gelen giden yöneticiler cüret abidesidir.”

Ahmet Parıltı Çebi’nin idare heyeti listesinde şu isimler yer alıyor:

Engin Baltacı, Emre Kocadağ, Mehtap Keyifli Şenferah, Celal Aral, Serhan Çetinsaya, Murat Kılıç, Umut Tahir Güneş, Ali Bayrak

Yedek Üyeler: Bilgehan Cenk Sürmen, İbrahim Kemal Dillioğlu, Umut Şenol, Seyit Ateş, Melih Arslan