Bayan Dunkel ve Muses

Kurnazlik

Global Mod
Global Mod
Carolin Dunkel'in ve tekrar ve tekrar pusundan kadınların Musen'e açıkladığı gerçeği, sadece belirli bir yaratıcı çizgi tarafından değil, aynı zamanda bir yetenekten topluluk binasına da ifade ediliyor. Berlin Boutique'in sahibi “Nisan Birinci” nin anlaşıldığı şey: Saygı bir bağ yaratır. Sadece insanlar arasında değil, aynı zamanda bir iş için. Çok fazla prumtam olmadan.

“Dükkanla başladığımda arkadaş ve müşterilerimi fotoğrafladım çünkü profesyonel modeller alamadım,” diyor Bayan Dunkel. Evet, ve sonra sadece kadınların web sitesinde kendi bölümleriyle referansları oldular. Portreler ve röportajlar bugün #AprilfirstMuse altında bulunabilir.

Ve bu kadınlar gibi, Carolin Dunkel'in bazen konukları konuşmaya çağırdığı birçok müşterisi var: “Her şeyden önce, parasını kazanan güçlü, kendine güvenen kadını satın alıyorum. Yaratıcı, avukat gibi.” Öyleyse, tıpkı dükkan sahibi gibi kadın kim.

Carolin Dunkel Oderbruch'ta büyüdü. 14 yaşında Berlin'deki bir spor okulunun yatılı okuluna geldi ve daha sonra yüksek lisans derecesini TU'daki medya bilimleri alanında yaptı. Bu arada, moda ve aksesuar endüstrisinde çalışmak için New York'ta yaşadı. Oradan daha sonra Berlin'e markaları getirdi, henüz kimsenin bilmediği. Örneğin, Amerikan üst sınıf etiketi Ulla Johnson.

Resim galerisi

Bayan Dunkel Muse: Makyaj sanatçısı Ari StippaJuliane Dunkel

Bu bir fırındı: Auguststrasse'de ilk Nisan

Bu bir fırındı: Auguststrasse'de ilk NisanGeorg Roske

Carolin Dunkel, dükkanı zamansız, zarif bir butiğe duvar emen ve balık kemiği ile tasarladı.

Carolin Dunkel, dükkanı zamansız, zarif bir butiğe duvar emen ve balık kemiği ile tasarladı.Georg Roske

Ayrıca Karanlık Muse: İçerik Yaratıcısı Storm Westphal-Knieling

Ayrıca Karanlık Muse: İçerik Yaratıcısı Storm Westphal-KnielingMarius Knieling

Nisan ilk menzili küçük ama ince küratörlüğünde.

Nisan ilk menzili küçük ama ince küratörlüğünde.Georg Roske

Elmasla dolu mektuplar artık klasikler.

Elmasla dolu mektuplar artık klasikler.Fırtına Westphal-Knieling

30. doğum günü için, 1 Nisan 2016'da Kozmopolit kendine bir hediye verdi: Berlin-Mitte'deki Auguststrasse'de kendi moda dükkanı. “Bölge 106 o sırada kapandı ve belirli bir fiyat segmentinde teklifi olan neredeyse hiç mağaza yoktu” diyor. Bu boşluğu doldurmak istedin. Mermer tezgahın altındaki resimlerden önce ve sonra fotoğraf albümünü gururla üretir; Eski Yahudi fırında yedi kat duvar kağıdı çıkarılmalı ve muşamba da yırtıldı. Bunun yerine, bir balıkçı kaltak, duvar sıkışmış ve Emperador mermerden yapılmış yüzeyler var. Renkli, ama tiz olmayan moda – İskandinav rezervasyonunun bir karışımı, Fransız hafifliği ve bir tutam Hambept pirinç kıyafetlere asılıyor. Ayrıca menzilin bir parçası: seçilen aksesuarlar ve -house şampanya.

İlk olarak Nisan ayında bahar böyle görünüyor.

İlk olarak Nisan ayında bahar böyle görünüyor.Nisan İlk

Carolin Dunkel, “Vay canına, Berlin'de olmak istemiyorum,” dedi. Turistler şimdi müşterilerinin sadece küçük bir kısmını oluştursa da: “Corona'dan önce yüzde elliydi. Bu arada, satışlarımın yüzde doksanını normal müşterilerle yapıyorum.” Auguststraße ziyaretçiler için çekiciliğini kaybetti, birçok yüksek pantolon galerisi pandemiden sonra şehrin diğer bölgelerine taşındı – ancak Berlin Paris veya New York'a kıyasla geride kalsa bile insanlar tekrar alışveriş yaptı. Özellikle kıyafet satın almak söz konusu olduğunda.

Dolayısıyla moda girişimcisi, menzilinin belirli bir fiyat sınırını aşmamasını sağlar. Bir bluz ona asla 600 Euro'dan fazla mal olmamalı, çünkü 800 Euro'dan itibaren lüks markalar bölgesindesiniz. Tabii ki, 200 Euro'dan kopyalar da olacak. Ve ilk önce Nisan ayında en çok satın alınan nedir? “Açıkçası, kot pantolon,” derhal cevap geliyor. Eskiden kıyafetlerdi, ama bugün en çok satanlar denim.

Bu muhtemelen Muse benzeri hedef grup için uygun markalardan kaynaklanmaktadır. Carolin Dunkel, “LA'dan Agolds'u inanılmaz derecede iyi satıyorum” diyor. “Kot pantolon çok iyi bir uyum var. Hemen hemen her vücut şekli için, özellikle daha kadınsı figürlerle uygun bir pantolon bulduğunuz tüm markalarla yok. Ancak çoğunlukla kendini tasarladığı mücevherlerinin de büyük bir hayran kitlesi var. Her şeyden önce, küpeler veya zincir hayranları olarak bir araya getirebileceğiniz altından yapılmış ince, elmasla dolu mektuplar artık kadınsı Nisan ayı klasikleri.

Ne yazık ki, erkekler bir göz atıyor. Bu arada Moda -Aşırı Kültür Senatörü Joe Chialo, Carolin Dunkel'in kocası, karısının butikinde cevapsız kalıyor. Diyor ki: “Joe sürekli diyor: Neden benim için var değil? Adam için böyle bir mağaza olmasını diliyor.”

Nisan ilk yıl gelecek yıl on yaşında olacak, sonra kira anlaşması sona erecek. Parmaklarımızı, ev sahibinin yeni müzakerelerde hafifçe gösterdiği çapraz tutuyoruz. Çünkü Bayan Dunkel işi kapatmak istemiyor.

İlk Nisan. Auguststraße 77, 10117 Berlin, (030) 65 219 144, Aprilfirst.de, Randevu ile Pazartesi, Sal – Cum 12-7 pm, Cts 12-6