Beşiktaş’ın ‘anlaştık’ dediği Estoril teknik yöneticisi Pinheiro’dan yalanlama: Burada kalıyorum

Adanali

Active member
Teknik Yönetici Sergen Yalçın‘ın istifasının akabinde çalışmalara çabucak başlayan Beşiktaş, Estoril’in Portekizli hocası Bruno Pinherio ismi üzerinde fikir birliğine varmıştı. Bugün İstanbul’a gelmesi beklenen Pinheiro, maçın akabinde flaş bir açıklama yaptı ve kulüpte kalacağını söylemiş oldu.

Pinheiro’nun açıklaması şöyleki; “Fazla konuşmak istemiyorum. Estoril kulübü bu hususla ilgili bir açıklama yayınlayacaktır fakat mevzu kapandı. Ben buradayım. Ekipten ayrılmıyorum. Yarın Estoril’in açıklama yapacağını düşünüyorum ancak bu mevzu kapandı. Burada kalıyorum. Veda iletisi falan yok. Husus kapandı. Bunun hakkında konuşmak istemiyorum.

Ne olmuştu?

Beşiktaş Futbol A.Ş Genel Müdürü Ceyhun Yararı, idare rapor sunduğunu belirterek şunları kaydetmişti: “Şu anda Portekiz Ligi’nin en başarılı teknik adamı, Estoril’in başında bulunan Bruno Pinheiro ve grubu ile anlaştık. Tüm ekonomik ve teknik ayrıntıları rapor halinde idareye sundum. sonucu liderimiz Ahmet Parıltı Çebi verecek.