Emre Belözoğlu’ndan Fenerbahçe taraftarına teşekkür

Adanali

Active member
Spor Toto Harika Lig’in 25. haftasında Gaziantep FK ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdüren Medipol Başakşehir’de teknik yönetici Emre Belözoğlu, birinci 30 dakikası basına açık yapılan idman öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

5 tane hayli pahalı oyuncuyu takımlarına kattıklarını söyleyen Belözoğlu, “Hepsi içerideki rekabeti artıracak, kaliteyi yükseltecek. Hepsinin kadromuza önemli katkıları olacak. Memnunuz. İnşallah dönem sonunda sonuçlarla birlikte örtüşecek bir dönem finali yaparız. Bu oyun ve oyuncu gücümüz var” dedi.

‘Aldığımız oyuncuları Türkiye’ye getirmek kolay değildi’

“Bu transferlerle gol yollarındaki ezaları çözebilecek misiniz?” sorusuna cevap veren Belözoğlu, “Kalite arttıkça oyun daha çözülür hale geliyor. Rakipler artık bize karşı daha savunma refleksli oynuyor. Her gelen oyuncu, yeni oyuncudur. Geldiği yere adapte olması kolay değil. Biz aldığımız oyuncuların yüksek randıman vereceğine inanıyoruz. İdare konseyimize teşekkür etmek istiyoruz. İstediğimiz oyuncular Türkiye’ye kolay getirebileceğimiz oyuncular değildi. Liderimizin bu manadaki takviyesi epey önemliydi” sözlerini kullandı.

‘Fenerbahçe maçında epey üstün oynadık’

Fenerbahçe galibiyetiyle ilgili görüş bildiren Emre Belözoğlu, “Biz düzgün hazırlandık. Karşımızda Türkiye’nin en kuvvetli topluluklarından, gruplarından bir tanesi vardı. Çok üstün oynadık, maçı daha evvelde de koparabilirdik. Lakin kazanmak olağan ki kıymetliydi. Kadronun, oyuncularımızın vermiş olduğu reakiyon ve çalışmalarımızı maça yansıtmaları için teşekkür ediyorum” diye konuştu.

‘Fenerbahçe taraftarı vefalıdır’

Sarı lacivertli taraftarın her vakit vefalı olduğunu lisana getiren Belözoğlu, “Ben onların göstermiş olduğu sevgiye her vakit layık olmaya çalıştım. Onlara bir kere daha teşekkür ediyorum. Şu anda gayelerimiz farklı olsa da onlarla daima birlikte olduğumuzu biliyorum. Taraftarlara bir kere daha bana verdikleri takviyeden dolayı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.