Fatih Terim: Ziyan verdiğimi gördüğümde gerekeni yaparım

Adanali

Active member
Twitter hesabından paylaşımda bulunan Terim şunları tabir etti:

“Son günlerde hakkımda yapılan haberleri, aşikâr planlar dahilinde oluşturulan dedikodu içerikli paylaşımları büyük bir dikkatle takip ediyorum. Biliyorum ki; Fatih Terim ile Galatasaray isminin yan yana gelmesinden duyulan rahatsızlık yeni değil. Her dönemin muhakkak kısımlarında, mevsimsel olarak kendisini tekrar eden benzeri içerikli taarruzlara karşı artık fazlaca daha hazırlıklı olduğumun da ayrıyeten bilinmesini isterim.

‘Arzu ettiğimiz noktada değiliz’

Dönemin bu kısmında geldiğimiz noktada istek ettiğimiz durumda olmadığımız bir gerçek. Bunun sorumluluğu bir şahsa ilişkin ise, o benim ve yapılan tüm gelecek planının Galatasaray’a ziyan verdiğini, bir noktada tıkanıklık gösterdiğini yahut ileri gitmeyeceğini düşündüğüm an gereğini yapacak kadar Galatasaraylıyım.

Ekibimize, çıktığımız yolun sonundaki ışığa güveniyorum. Bugün gelmeyen sonuçların bize döneceğini de biliyorum. Galatasaray ile Türkiye’deki tüm kupaları kazanma sevincini yaşayan, biroldukca birincisi ve eşsiz başarıyı kendi kulübünde tadan, Avrupa’da çıtayı daima en üste koyan bir teknik yönetici olarak, mesleğimin bu devrindeki en kıymetli gayem; rakamsal olarak bir fazla kupa kazanmak yahut daha evvel elde edilen muvaffakiyetleri tekrar yaşatmaktan öte, ardımda değerli bir nesil ve futbol mirası bırakabilmektir.

Sayın Liderimiz ve İdare Konseyimizin göstereceği sabır ve insiyatif dahilinde en üst uğraşla çalışmaya devam edeceğimin bilinmesini isterim.”