Galatasaray Teknik Yöneticisi Fatih Terim’in maaşı muhakkak oldu

Adanali

Active member
Galatasaray Spor Kulübü Lider Yardımcısı Rezan Epözdemir, son periyotta teknik yönetici Fatih Terim‘in maaşına ait çıkan haberlere ait açıklamalarda bulundu.

Rezan Epözdemir, daha evvel 2 milyon euro üzerinden 18 milyon TL kazanan Fatih Terim ile yeni mukavele kapsamında 21 milyon TL üzerinden muahede yaptıklarını söz etti. Özdemir ayrıyeten tecrübeli çalıştırıcının maaşının bugünkü kur üzerinden 1.9 milyon euroya tekabül ettiğinin altını çizdi.

Rezan Epözdemir, “Hocamız 18 milyon TL yani 2 milyon euro alıyordu. Mukavele yapıldığı gün euro 10.5’lardaydı, yani 21 milyon TL’ye denk geliyor. Biz bu sayısı arttırmadan, 21 milyon TL üzerinden mutabakat yaptık. Bugünkü kurdan 1.9 milyon euro’ya tekabül ediyor” dedi.

‘Beşiktaş’ın galibiyetinin haklı olduğuna katılmıyorum’

Epözdemir, Beşiktaş ile oynanan derbiye dair de konuştu. Beşiktaş’ın ‘Adalet herkese lazım’ paylaşımına karşılık veren Rezan Epözdemir, “Kimi spor kulüplerinin bugün adaleti hatırlaması değerli. Keşke spor kulüpleri bize destek verseydi. Adaleti kendimiz için değil, herkes için istedik” dedi.

“Bizim attığımız gol teknik olarak ofsayt değil. Beşiktaş aslına bakarsan iki yıl evvel attığı bir tweet ile kuralı anlatmış. Adaletten bahsediliyorsa, bu tespiti de yapmak ve tarihe not düşmek gerekiyor.”

Epözdemir, Beşiktaş’ın 2-1 üstünlüğüyle sonuçlanan derbi çabası için, “Beşiktaş’ın galibiyetinin haklı olduğuna katılmıyorum. Kerem‘e Nelsson’a vuruluyor. Penaltıda çizgi ihlali var. Hakem yanlışları sonuca tesir etti. Alex Teixeira’nın iki kere kırmızı kart görmesi gerekiyordu. şahsi olarak Sayın Remzi Sanver’in ‘Beşiktaş’ın haklı galibiyeti’ kelamlarına katılmıyorum” açıklamasını yaptı.