Galatasaray’da Mostafa Mohamed’den kaçan penaltıyla ilgili açıklama: ‘Atacağıma epey inanmıştım’

Adanali

Active member
Galatasaray’da Beşiktaş hezimetinin yankıları sürerken, en hayli konuşulan Mostafa Mohamed’in 81. dakikada kaçırdığı penaltı oldu. Kadronun penaltıcısı olmamasına karşın topun başına geçen Mısırlı golcü özür diledi.

Milliyet Gazetesi’nde yer alan habere bakılırsa, grup arkadaşları ve teknik takımdan özür dileyen Mostafa, “Atacağıma hayli inanmıştım. Amatörce bir harekette bulundum. Penaltıyı atsam maç birliktee olacak ve tahminen kazanmak için daha da iştahlanacaktım. Bu yaptığım yanlışsız değildi” dedi.

Beşiktaş maçının akabinde Galatasaray teknik yöneticisi Fatih Terim, “Penaltıda bizde Cicaldau atıyor. Mostafa almış, ben atacağım demiş. Daha evvel onu kazanmak için, epey da riskli bir maçtı, atmasını istedim. Burada bırakması lazımdı Cicaldau’ya” sözlerini kullanmıştı.

Son 4 penaltıdan 3’ü başarısız

Galatasaray geçen dönemin sonunda Denizlispor maçında Emre Akbaba‘nın kaçırdığı penaltı ile şampiyonluk yolunda averaj bakımında kıymetli bir fırsatı değerlendirememişti.

Sarı-kırmızılılar, ligde kullandığı son 4 penaltının 3’ünden yararlanamayarak enteresan bir istatistiğe imza attı.

Sacha Boey ne vakit dönecek

Galatasaray’da Sacha Boey’in bir an evvel güzelleşmesi için adeta seferberlik ilan edildi.

UEFA Avrupa Ligi’ndeki Marsilya deplasmanında sakatlanan Boey’in tedavisi sürerken, teknik yönetici Fatih Terim, sıhhat grubundan genç futbolcunun en kısa müddette alanlara dönmesini istedi.

Gaziantep FK maçına yetişmesi güç görünen Boey’in 4 Kasım’daki Lokomotiv Moskova maçına yetiştirilmesi için sıhhat takımının çalıştığı vurgulandı.