Jorge Jesus: 20 Mayıs’a kadar bekleyeceğim

Adanali

Active member
İsmi sık sık Fenerbahçe ile de anılan Portekizli teknik yönetici Jorge Jesus, Brezilya basınına konuştu.

Jesus, Atletico Mineiro, Corinthians ve Fluminense‘nin kendisini istediğini söylemiş oldu. Jesus, Portekiz’deki vazifesi sırasında gereğince acı çektiğini söylemiş oldu.

“Brezilya’daki teklifleri sıradan bir niçinden dolayı reddettim. Evet, Flamengo’ya geri dönmek istiyorum. Lakin bu benim elimde olan bir şey değil.”

Brezilya’da yalnızca Flamengo’yu çalıştırdığını kaydeden Jesus, Brezilya Ulusal Kadrosu’nu çalıştırmayı ise hayallerinin gerçeğe dönüşmesi olarak niteledi.

20 Mayıs’a kadar bekleyeceğini belirten Portekizli çalıştırıcı, ardındansa bir karar vermesi gerektiğini vurguladı.

Röportaj sırasında kendisine sorulan, “Brezilya’da çalışan en güzel Portekizli teknik yöneticiler kim” sorusuna Jesus, tanıdık bir yanıt verdi.

“En uygunu Vitor Pereira. Portekiz’de aldığı sonuçlara bakın. Ofansif oyunu, rakiplere baskı yapması, skor almayı bilmesi. Vitor şahanedir.”

Jesus’un röportajının yer aldığı haberde Portekizli teknik adamın, Fenerbahçe’den de teklif aldığı sav edildi.