CHP Genel Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Twitter adresinden Muhteşem Kupa ile ilgili bir kutlama bildirisi yayınladı.
Kılıçdaroğlu bildirisinde, “Süper Lig Şampiyonluğu ve Türkiye Kupası akabinde Muhteşem Kupa’yı da kazanan Beşiktaş’ı, Katar Sevdalıları niçiniyle bu coşkuyu ülkemizde değil de ekranlar karşısında izlemek zorunda kalan Beşiktaş taraftarını ve finalde uğraş gösteren Antalyaspor’u yürekten kutluyorum” tabirlerine yer verdi.
Kılıçdaroğlu bildirisinde, “Süper Lig Şampiyonluğu ve Türkiye Kupası akabinde Muhteşem Kupa’yı da kazanan Beşiktaş’ı, Katar Sevdalıları niçiniyle bu coşkuyu ülkemizde değil de ekranlar karşısında izlemek zorunda kalan Beşiktaş taraftarını ve finalde uğraş gösteren Antalyaspor’u yürekten kutluyorum” tabirlerine yer verdi.
Süper Lig Şampiyonluğu ve Türkiye Kupası ardından Süper Kupa’yı da kazanan Beşiktaş’ı, Katar Sevdalıları nedeniyle bu coşkuyu ülkemizde değil de ekranlar karşısında izlemek zorunda kalan @Besiktas taraftarını ve finalde mücadele gösteren @Antalyaspor’u yürekten kutluyorum.
— Kemal Kılıçdaroğlu (@kilicdarogluk) January 5, 2022