Pique’den Trabzonsporlu Ahmetcan Kaplan’ın NFT kartına yatırım

Adanali

Active member
Trabzonspor , Üstün Lig ‘in 23. haftasında deplasmanda Galatasaray ile oynadığı maçta birinci yarıyı 1-0 geride kapatırken, ikinci yarıda Deswil’in yerine oyuna dahil olan 19 yaşındaki Ahmetcan Kaplan performansıyla büyük alkış aldı.

Bu dönem Galatasaray maçıyla Harika Lig’de 4. sefer forma talihi bulan ve bu bahtı epeyce âlâ kullanan genç stoperle ilgili farklı bir gelişme yaşandı. Bu gelişmeye niye olan kişi ise Barcelona’nın 34 yaşındaki dünyaca ünlü savunmacısı Gerrad Pique.

Ajansspor’da yer alan habere nazaran, İspanyol futbolcu Pique, Ahmetcan Kaplan’ın NFT kartına 194 euroluk yatırım yaptı. Pique’nin bu atağı tüm gözleri genç oyuncuya çevirdi.

Genç futbolcu Trabzonspor’un 2-1 kazandığı Galatasaray maçının son düdüğünün akabinde saha ortasında diz çökerek gözyaşlarını tutamadı. Ahmetcan’ı ekip arkadaşları sarılarak tebrik etti.

‘Gözyaşlarımın akması normal’

Ahmetcan Kaplan, Galatasaray maçının akabinde yaptığı açıklamada şunları söylemiş oldu:

“Gerçekten hayli heyecanlıyım. Bu talihi bana verdikleri için hocamıza teşekkür ediyorum. bu biçimde güçlü maçlarda biz genç oyuncular için forma giymek güç olsa da alandaki ağabeylerimiz bu heyecanı gideriyorlar. Çok çalışıyoruz emek veriyoruz. Bu toprağın çocuklarıyız ve şampiyonluğu hayal ediyorum. İnşallah bu hayalleri gerçekleştiririz. Bu grubun altyapısından çıktım, neredeyse burada doğdum. Gözyaşlarımın akması da olağan.”