2024 kulak takısı trendleri: fiyonklar, halkalar ve pırlantalar

Kurnazlik

Global Mod
Global Mod
Berlin yaz sıcağında zincir bazen boynunuzda parıldayabilir. Ayrıca bilezikleri ve parmak yüzüklerini de atmak istiyorsunuz. Bu arada mücevherler sıcak deriden yeterince uzakta sallandığı için kulak memesini pek rahatsız etmiyor. Bu yüzden tüm konsantrasyonumuzu kulakta süslenmesi gereken bölgeye veriyoruz.

2024 yılında küpeler zarif ve ikili görünmeye başlıyor çünkü birçok çivi ve taşla kutlanan efsanevi “kulak partisi”nin artık sona ermesi gerekiyor. Bundan sonrası iki kişilik akşam yemeği. Göründüğü kadar iyi görünmesi tamamen takıya bağlıdır. Kendiniz karar verin! Güncel küpeleri ve satın alabileceğiniz markaları sunuyoruz.

1. Kurdele veya Fiyonk: Fiyonk küpelerle güzelce paketlenmiştir


Kulaklara dekoratif bir fiyonk veya kurdele takmak bir klasiktir ancak bu yaz özellikle popülerdir. Bu nedenle yay çok çeşitli tasarımlarda mevcuttur. Yapay elmaslarla süslenmiş bir ifade olarak olsun Balenciagahassas bir vintage fiş olarak Tiffany & co. veya Berlin etiketinin işbirliğinde olduğu gibi ipek kurdelelerden düğümlenmiş La Bande Münihli mücevher tasarımcısıyla Saskia Diez.


Burada tasarımcının kendisi model oluşturuyor: Saskia Diez ve La Bande Berlin'den halka küpeler. Malzemeler: gümüş ve ipek, maliyet: 50 euro. Anna Kuen

2. Yalnız yıldızlar: Zincir küpelerin boynunuzda bir eşlikçiye ihtiyacı yoktur


Zincir küpeler boynu esnetir çünkü her iki tarafı da çok güzel çerçeveler. Bir süredir trend oldukları için ucuz saf gümüşten ağır altına kadar sayısız çeşitte geliyorlar. Şubeleri tren istasyonlarında bulunmaktadır. Lovisa Programlarında Berlinli mücevher tasarımcısının yanı sıra bunlar da var Sabrina Dehoff veya lüks markalar Celine ve Prada'nın. Ayrıca Saskia Diez birçok değişken var; ve hatta fiyonklu bir kombinasyon. Bu küpelerle kolye kullanmaktan kaçınabilirsiniz ve kaçınmalısınız çünkü kombinasyon hızlı bir şekilde bir takım gibi görünebilir ve bu genellikle biraz eski moda görünebilir.

2022'den bu yana yüzde 100 sertifikalı altından yapılmış ve blockchain aracılığıyla takip edilebilen bir Prada mücevher serisi var.  Yeni zincir küpelerin çok yönlülüğü, üçgen logonun halkalara dahil edilmesinden geliyor.  Sarı altın takıların fiyatı 9.000 Euro'dur.


2022'den bu yana, yüzde 100 sertifikalı altından yapılmış ve bir blockchain aracılığıyla takip edilebilen bir Prada mücevher serisi var. Yeni zincir küpelerin çok yönlülüğü, üçgen logonun halkalara dahil edilmesinden geliyor. Sarı altın takıların fiyatı 9.000 Euro'dur.Prada'nın

3. İçinde müzik var: kulaklık tutuculu küpeler


Modern kulakların günde en az bir kez kulaklıklarla uğraşması gerekiyor. Ancak teknoloji, saç modeli ve küpeler çoğu zaman buna engel oluyor. Earpod'lar sayesinde bu artık çok rahat bir şekilde yapılabiliyor. Ayrıca tasarımcılar uzun zamandan beri küpeleri ve kulaklık başlıklarını birleştirmeye başladı. Hibrit takılar şu adreste mevcuttur: Etsy ve yukarı Amazonancak lüks sektörü de bu trendin peşini bırakmıyor. Şu tarihte: Balenciaga Birçok modern insanın ilgisini çekecek olan earpod tutuculu küpeler birkaç ay önce tanıtıldı.

Balenciaga'nın


Balenciaga'nın “Bluetooth Kulak Manşetleri” Eylül ayından itibaren 350 Euro karşılığında satın alınabilecek. Malzeme: pirinç.Balenciaga

Balenciaga küpeleri ve earpod'ları da bu şekilde takılıyor.


Balenciaga küpeleri ve earpod'ları da bu şekilde takılıyor.İmago

4. Halka küpeler ve halkalar: Yüzükler kulakta bir klasiktir


Kreoller veya çemberler büyük, orta veya küçük olsun her zaman işe yarar. Daha küçük ama daha geniş şekilli versiyonlar şu anda özellikle popüler. Bunları H&M grubunun birçok markasında moda takı olarak bulabilirsiniz. Arket, çünkü Ve & Diğer Hikayeler. Ayrıca popüler marka Aslan pek çok farklı modeli bulunuyor.

Arket'ten spiral mini halkalar.  Malzeme: Gümüş kaplama pirinç, fiyatı: 25 euro.


Arket'ten spiral mini halkalar. Malzeme: Gümüş kaplama pirinç, fiyatı: 25 euro.Arket

5. Elmaslar: Hala kızın en iyi arkadaşı


Mini bir elmas asla kimsenin kulağını incitmedi. Basit ve güzel, her durumda bir yol arkadaşıdır; çünkü gece elbisesine olduğu kadar beyaz tişörte de çok yakışıyor. Pek çok mücevher şirketi artık değerli taşların adil bir şekilde çıkarılmasına ve sürdürülebilir üretime önem veriyor. Ayrıca, tedarik zincirindeki bilinen düzensizlikleri en baştan ortadan kaldırmak için kullanılabilecek laboratuvar elmaslarının sayısı giderek artıyor. Pukka Berlin Her iki pırlanta türü de sunuluyor ve köklü kuyumculardan geniş bir klasik pırlanta küpe seçeneği mevcut. Wempe.

Sessiz Lüks: Wempe Classics serisinden


Sessiz Lüks: Wempe Classics serisinden iki pırlantalı 18 ayar beyaz altın “One Renaissance” küpelerin fiyatı 1175 Euro'dur.Wempe

Wempe tıkaçları kulakta böyle görünüyor.


Wempe tıkaçları kulakta böyle görünüyor.Wempe
 
Üst