“Eskisi kadar turuncu değil.”

Kurnazlik

Global Mod
Global Mod
Büyük moda tasarımcısı Giorgio Armani, yakın zamanda İtalyan gazetesi Corriere della Sera'ya verdiği röportajda bazı moral verici şeyler söyledi. Diğer şeylerin yanı sıra, şu anda doksan yaşında olan kişiye Donald Trump hakkındaki düşüncesi soruldu ve o da şu yanıtı verdi:

“Fiziksel olarak gelişti çünkü eskisine göre daha az turuncuydu. Onun politikalarına oy vermekten kaçınıyorum, uzman değilim. Ancak Trump'la akşam yemeği yemekten pek keyif almıyorum.” Trump'ın artık “daha az turuncu” olması, eski başkanın geçmişte defalarca alay konusu olan belirgin cilt tonuna bir gönderme.

11 Temmuz 1934'te doğan Giorgio Armani, ilerleyen yaşına rağmen profesyonel yaşamına halen tam anlamıyla aktif olarak devam etmektedir. Bugüne kadar, 1975 yılında kurulan ve Giorgio Armani ve Emporio Armani moda serilerini içeren Giorgio Armani SpA şirketinin tek sahibidir. Ünlü tasarımcı bugüne kadar her iki marka için yılda toplam altı koleksiyon tasarlıyor ve bu koleksiyonlar düzenli olarak Milano Moda Haftası kapsamında sergileniyor.

Geleneksel olarak ana çizgisini Via Borgonuovo 21 adresindeki şehir villasının bodrum katında sunuyor ve gösterilerde her zaman kişisel olarak yer alıyor. Corriere della Sera'nın olası emeklilik sorusuna Armani, “iki veya üç yıl daha” şirketin başında çalışmak istediğini söyledi.

Armani artık orta vadede emekli olmayı düşünüyor. Tasarımcı, halefiyle ilgili olarak zaten bir plan yaptığını söylüyor. Ancak şu anda pozisyonunu doldurmak için herhangi bir eyleme gerek görmüyor: “Şu anda herhangi bir boş pozisyon görmüyorum.”

Armani emekliliği neden özlemediğini de şöyle açıklıyor: “Cumartesi ve Pazar günleri kendimi çok kötü hissediyorum. O zaman etrafımda olmamak daha iyi çünkü ortalıkta dolaşmaya ve hiçbir şey yapmamaya dayanamıyorum. Her zaman kendimi meşgul etmeye çalışıyorum.” Uzun süre böyle kalsın.
 
Üst