Yeni Malatyasporlu Adem Büyük: Zorbay Küçük beni tehdit etti

Adanali

Active member
Yeni Malatyaspor’da Adem Büyük 2-2 sona eren Kayserispor maçının akabinde açıklamalarda bulundu.

Adem Büyük, maçın hakemi Zorbay Küçük tarafınca tehdit edildiğini söz ederek şunları söylemiş oldu:

“Keşke hakemlerin içeriye nasıl girdiklerini gösterseydiniz. Haklısınız deyip, işin ortasından çıkıyorlar. Sözlerimi düzgün seçmem gerekiyor. Tahminen bize kapatma cezası gelebilir. Ayıp ya! Ne diyeyim ki? Maç bitti, ‘Haklısınız’ deyip çıkıyorlar işin ortasından. Neye haklıyız, maç bitti! Bir tanesi geliyor burada, ‘Siz alttan almazsanız ben alttan almam’ diyor. Ya siz kimsiniz abi! Biz 2 söz edince 3 maç ceza alıyoruz. Adam burada bizi tehdit ediyor. Ne yapalım biz artık. Bu skorun mazereti değil. Bunlar kendilerini ne zannediyorlar! Güler misin, ağlar mısın? Bu kadarı da ayıptır! Yazık günah değil mi bize? Zorbay Küçük, beni ‘Sen alttan almazsan, ben hiç alttan almam’ diye tehdit etti geçen hafta. Bu hafta da bu şeyler oldu. Ben bilmiyorum biz kadro olarak ne yapacağız. Biri bana desin ki git şurada orta hakkını. Çok enteresan şeyler oluyor. Bundan daha sonra düzeleceğine de zerre inanmıyorum. Düzelmez! Her maçtan daha sonra niye hakem konuşuluyor? Futbolcularda mı, hocalarda mı, taraftarlarda mı sorun?”