Yüzüklerin Metresi Eva Che

Kurnazlik

Global Mod
Global Mod
Zaten Sven Marquardt için modelliyordu ve International Fashion Show'larda hoş bir konuk. Cook Eva Che'nin gerçek bir göz alıcısı olması şaşırtıcı. Glam rock, punk ve sokak kıyafetlerinin eşsiz bir karışımı ile, marka tahrikli lüks alımlara dayanmayan çok kişisel bir stil yarattı, daha ziyade Martin Margiela veya Tom Ford gibi efsanevi moda tasarımcılarının bireysel tasarım fikirlerinden beslendi.

Bu, Che'den biraz böyle ya da bu görünümün biraz gibi bireysel kıyafetlerini yaratır – tıpkı tarafından yaratılan yemekler gibi zarif malzemelerin ince bir karışımı olarak.

Eva Che, eksantrik eyeliner ve erkek kıyafetlerini tercih eder.Sabine Röthig

Bayan Che, nereden geliyorsun?

Prag'da doğdum, ama Prag'a yaklaşık 70 kilometre uzaklıktaki Kutná Hora adlı küçük bir kasabada büyüdüm. İniş açısından, Çekçe belgelerime göre Çinliyim.

Onları sık sık Berlin'de görüyorsunuz, burada mı yaşıyorlar?

On yıl önce, 18 yaşındayken, şimdi çoğunlukla yaşadığım Prag'a geri döndüm. Ama ben Berlin'de çalışmaktan çok ve arkadaşım burada yaşıyor.

Aşçı olarak işini nasıl aldın?

İlkokuldan ayrıldıktan hemen sonra okuldan erken ayrıldım ve sonra Prag'da Moncler için çalıştım. Çinli müşterilerle ilgilenecek birine ihtiyaçları vardı. Daha sonra Gucci için altı yıl çalıştım. Bu süre zarfında kendi işimi kurmaya başladım. İş gibi hissetmeyen bir şey yapmak istedim ve bu yemek yapıyordu. Özel evlerle arkadaşlar için başladı, daha sonra restoranlar veya etkinlikler için catering ile işbirlikleri eklendi. 2020'den beri bağımsız bir girişimciyim ve resmi olarak çok çeşitli etkinlikler için çalışıyorum.

Damalı bir gömlek imparetli bir kilometre haline gelir.

Damalı bir gömlek imparetli bir kilometre haline gelir.Sabine Röthig

Modaya belirgin bir ilginiz var, nasıl geliyor'S?

Her zaman annemin eşyalarına meraklıydım çünkü kız kardeşim ve ben nadiren yeni bir şey var. Bu yüzden anneleri çaldım ve onu gizlice okulda giydim. Tabii ki, bunu memnun etti! Bu yüzden daha sonra tüm güzel şeyleri satın alma arzum vardı. Aslında moda hakkında fazla bir şey bilmiyorum, ayrıntıları seviyorum ve Martin Margiela, Rick Owens, Willy Chavarria veya Tom Ford gibi tasarımcılara ilham veriyorum. Ama daha çok insanlarla ve onların yaratıcı yaklaşımlarıyla ilgileniyorum. Bunu heyecan verici buluyorum, ama mutlaka bir şeyler yapmak zorunda değilim. Ayrıca Martine Rose veya yakın zamanda keşfettiğim Fransız etiketi de Pino gibi genç tasarımcılar buluyorum.

Bugün ne var?

Şapka bir Fransız vintage mağazasından. Alaïa'nın şapkalarını seviyorum, bu yüzden biraz daha sonra görünen bu şapkayı buldum. Zarif ve basit, bulmak zor. Bunu yapmak için, kulağın üst ucunda normal kulak klipsleri ve erkek arkadaşımdan beyaz bir tişört ve kırmızı bir üstün uzunluk giyiyorum. Kalçamın etrafına damalı bir gömlek döktüm çünkü İskoç kilimlerini seviyorum. Buna ek olarak, Gucci'den iki kemer, büyük bir vintage kot pantolon ve Adidas'tan Taekwondo ayakkabıları.

Saint Laurent, Gucci, Bit Pazarı Bulguları ve Seks Oyuncak: Tüm bunlar Ches ellerinde bulunabilir.

Saint Laurent, Gucci, Bit Pazarı Bulguları ve Seks Oyuncak: Tüm bunlar Ches ellerinde bulunabilir.Sabine Röthig

Yüzükler hakkında ne söylenebilir?

Halkalar topluyorum. Ellerim, vücudun üzerimde en çok çalışan kısımları, bu yüzden önemlidirler. Belli bir görünümünüz var ve ikinci yüzüm gibisin, bu yüzden sadece biraz karizmaya sahip olmalısın! Bugün Gucci, Saint Laurent, Berlin Flea pazarlarından, seks mağazasından on dört yüzük, Gürcü halkası ve bir Çek tasarımcı etiketinden bir beton giyiyorum. Halkalar mutfak ölçeğine 250 gram ağırlık getiriyor. Ben tarttım çünkü insanlar bana sordu.